Buggy-Bee vol créixer personalitzant el disseny de les cadires i altres accessoris

La Júlia Bulbena conviu amb una malaltia minoritària, la distròfia muscular congènita, i és una de les primeres usuàries de la Buggy-bee, la cadira elèctrica infantil que ha estat reconeguda amb el premi 100% Emprenedors. El fet que no hi hagués cap cadira al mercat adaptada a les seves necessitats que va motivar l’enginyer biomèdic Joan Riera, a dissenyar i fabricar el primer producte d’aquestes característiques pensat especialment per a nens d’entre 2 i 8 anys. Poder-ne disposar ha canviat totalment el dia a dia de la Júlia i la seva família.

Xavi Bulbena, pare de la Júlia: Ara la Júlia pot anar on vol, és lliure de moure’s, és una cadira que és molt lleugera, la podem carregar en un vehicle normal, podem fer moltes coses que abans no podíem fer, més que empenyent un carret. Ara la Júlia decideix on va.

El Premi 100% Emprenedors d’Olot ha donat ales al creador de la Buggy-Bee per seguir desenvolupant complements amb la mateixa estètica, adaptats a la patologia de cada infant.

 Joan Riera, creador Buggy-Bee: Quan et decideixes a crear un projecte nou sempre hi ha la incertesa de si funcionarà, aquests reconeixements t’ajuden i veus que hi ha més gent que hi pot confiar. En l’actualitat no hi ha massa productes pensats per nens i amb aquesta estètica, i vull intentar crear un ecosistema per ells.

A través del contacte amb associacions i professionals del sector, en Joan Riera espera Buggy-Bee arribi cada cop a més nens i nenes amb mobilitat reduïda, per fer-los la vida més fàcil que puguin gaudir-ne com ho fa la Júlia.