La Junta Directiva del CEF Bosc de Tosca té la intenció de seguir al capdavant del club

La Junta Directiva del CEF Bosc de Tosca, dirigida per Xevi Cros, finalitza aquest 2020 el seu mandat. Això significa que la presentació de candidatures queda oberta fins al pròxim 6 de desembre. Aquesta està oberta per a tothom i pot contactar amb el club a través del correu secretari@boscdetosca.cat.

Xevi Cros, president del CEF Bosc de Tosca: Pel volum que va agafant el club, el que ens toca per llei és renunciar. Jo, com a president, renunciar i obrir un període en el qual s’obri per a tothom. Qui vulgui aportar la seva part, si algú vol unir-se al nostre projecte per continuar, endavant i si algú te ganes de començar un nou projecte per ajudar a créixer el Bosc de Tosca, endavant.

En tot cas, l’actual president del club ha volgut posar final als dubtes generats i ha informat que la junta actual té el desig i la predisposició de continuar al capdavant del club.

Xevi Cros, president del CEF Bosc de Tosca: Hem de poder renovar com a junta. La voluntat de tota la junta és poder continuar amb aquest projecte engrescador, fent créixer el Bosc de Tosca. Esperar que tot tiri endavant i que el club vagi avançant com està avançant.

Cros ha valorat molt positivament la feina feta durant els darrers set anys. Tot i això, ha admès que hi ha molta feina a fer per poder complir amb tots els objectius que es van marcar en un principi.

Xevi Cros, president del CEF Bosc de Tosca: El que hem fet nosaltres, entre cometes, és intentar professionalitzar-lo al màxim, cada vegada posar-hi més mitjans, intentar que el futbol cada vegada sigui més coordinat, que es pugui treballar amb les fases que s’ha d’anar treballant i poder anar posant les persones en cada fase. Juntament, posant-hi un director de metodologia amb un director esportiu. Fer que cada vegada el club estigui més ben estructurat.

El conjunt sènior del CEF Bosc de Tosca es va quedar a les portes de poder ascendir a Primera Catalana la temporada passada. Aquest curs, però, només ha pogut disputar dos partits a causa de la pandèmia.

Deixa un comentari