L’artista Jofre Oliveras realitza un mural artístic a la plaça Campdenmàs d’Olot

La plaça Campdenmàs, des de dimecres, té un aspecte diferent. L’artista Jofre Oliveras, està realitzant un mural artístic a la paret de Ca la Bouera. De fet, Oliveras també és l’artista del mural de l’edifici de Can Castellanes, seu del Consorci Social de la Garrotxa.


La proposta, realitzada per la Penya AOAPIX amb motiu dels 30 anys del seu naixement, vol simbolitzar la renovació i l’humanitat així com l’arribada d’un nou ésser, d’un nou futur a través d’una noia embarassada.

Jofre Oliveras, artista: Bàsicament vam estar parlant i hi havia molta gent implicada al voltant d’aquest mural. Vam trobar la idea d’una noia que està embarassada. Aquesta simbologia que al final, tot el que és un nen que ha de venir, una mica representant el futur…bàsicament és el que ells també estaven a favor de poder pintar.

L’obra, que va començar el passat dimecres, estarà enllestida d’aquí aproximadament una setmana.

L’acció, s’emmarca en la millora del paisatge urbà del Nucli Antic del Projecte Integral d’Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic i s’hi ha destinat 6.000 euros al projecte, amb l’objectiu de ressaltar la singularitat del barri.