L’Olot afronta el partit del Barça B necessitat i carregat de baixes

La Unió Esportiva Olot afronta aquest dimecres un important partit davant el Barça B. Després de cinc jornades els de Raúl Garrido sumen dos empats i tres derrotes. Per si  la situacvió no fos prou complicada, els olotins no paren de sumar baixes a cada jornada que passa, i és que a les d’Aspar, Masó, Pol Ballesté i Pedro Del Campo, se li ha de sumar una darrera, del partit contra l’Andorra, la de Carles Mas, una altra peça clau de la defensa.

Al seu davant hi tindran un dels rivals més durs de la categoria, el Barça B, que tampoc ha començat la temporada com haurien volgut, amb una victòria, un empat i dues derrotes. Garrido no descarta plantejar un partit més defensiu en aquesta ocasió.

Un cop jugat aquest partit, els de Raúl Garrido hauran recuperat els dos duels que tenia pendents a causa dels casos positius de coronavirus a l’equip. El partit es jugarà demà a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

x