Suspesa la desena edició d’ElMini pel manteniment del confinament perimetral durant els caps de setmana

El festival Elmini s’ha vist obligat a cancel·lar la seva desena edició. Tal i com expliquen, el confinament perimetral entre municipis de caps de setmana que s’ha establert en aquesta primera fase de la desescalada, els obliga a prendre la decisió.

El festival de cultura i música s’havia de celebrar entre el 4 i 6 de desembre i bona part del públic que havia adquirit entrades viu als pobles del voltant d’Olot. Des de l’organització no anunciaran nova data fins que la situació s’estabilitzi, tot i que asseguren que la intenció és tornar amb més força i ganes.

El concert de Ferran Palau, organitzat juntament amb l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, sí que es manté, i se celebrarà igualment el diumenge 6 de desembre a les 18:30h a la Sala Torín, seguint totes les mesures sanitàries i de prevenció, i amb el 50% de l’aforament de la sala. Les persones que hagin adquirit l’abonament del festival han de saber que els servirà per assistir al concert.

x