El PSC d’Olot s’afegeix als actes d’homenatge a Ernest Lluch

Molts han estat els homenatges que ha rebut el polític socialista Ernest Lluch els darrers dies, ara que es compleixen 20 anys del seu assassinat a mans de la banda terrorista ETA. Aquest dimarts els PSC d’Olot es va sumar als actes de record al que havia estat ministre de sanitat, en un senzill acte a l’espai de la ciutat que porta el seu nom.

Albert Bramon, subdelegat del govern a Girona: La memòria de l’Ernest perviu entre nosaltres però també els fets i tot allò que va fer. Sempre de manera viva i amb estimació a l’Ernest, com sempre.


A l’acte hi van ser presents nombroses cares conegudes, com la de l’ex alcalde d’Olot Lluís Sacrest, la nova secretaria general del partit a Olot Marina Alegre o la presidenta del grup socialista a la diputació de Girona Sílvia Paneque, però també una de les filles d’Ernest Lluc, Eulàlia Lluch, sorpresa de l’estima que la gent li guarda el seu pare 20 anys després.

Eulàlia Lluch, filla d’Ernest Lluch: Et quedes una mica parat. Amb tots els problemes que hi arriba haver, amb el COVID, crisi econòmica… que hi hagi gent que encara recordi el pare, 20 anys després, m’ha deixat una mica estabornida, la veritat.

Davant la situació d’efervescència de la política actual, Albert Bramon creu que l’Ernest hauria estat un bon pont, a través del diàleg, davant l’augment d’una dreta radical.

Albert Bramon, subdelegat del govern a Girona: Sense gaires armes per poder combatre això, ell h9o provaria, com ho feia al seu temps en els programes de ràdio o en les seves intervencions, el fet de ser un pont entre les diverses parts.

x