Olot Cultura reprèn l’agenda aquest dijous amb el concert de música clàssica Àries de Reservat

Olot Cultura reprèn aquesta setmana l’agenda de propostes culturals de la tardor. Àries de Reservat, un concert de música clàssica al Teatre Principal, que s’organitza conjuntament amb El Petit Format, inicialment prevista a la biblioteca d’Olot és la primera activitat presencial programada. En aquesta primera fase de represa, les activitats del calendari es faran amb el 50% d’aforament, totes les mesures de prevenció i en espais degudament ventilats, tal com preveu la normativa vigent.

Ricard Sargatal, Director Olot Cultura: Els espais seran ventilats abans, després i alguns durant l’activitat, perquè és una de les noves recomanacions que es fan. Si algú no es veu en cor de venir i tenia entrada de forma anticipada, li demanem que retorni l’entrada perquè un altre ciutadà la pugui fer servir.

 Pel director d’Olot Cultura el retorn de la cultura a Catalunya no és només una bona notícia pel públic, sinó també per l’activitat econòmica que aquest sector representa a la comarca.

 Ricard Sargatal, Director Olot Cultura: Hi ha molta gent que treballa a l’entorn de la cultura, i activar un sector com aquest a la nostra comarca també és important, a part naturalment de tot el que aporta la cultura a nivell immaterial, lloc de trobada, lloc de relació, no estem sols, poder sortir de casa.

 El festival de teatre El Petit Format es podrà celebrar amb alguns canvis d’ubicació tot i les restriccions de mobilitat de cap de setmana, que han fet caure de l’agenda altres propostes com els concerts de La Roda Musical.