Primera victòria de la temporada de la UE Olot amb remuntada inclosa davant el Barça B (2-1)

La Unió esportiva Olot rebia aquest dimecres el Barça B, amb la necessitat de guanyar els tres punts. El filial blaugrana, amb Arnau Comas, ex de l¡Olot, han començat el partit ofegant els de Raúl Garrido en atac. Al minut 11 Barnils ha comès penal en aquest acció i Rey Manaj avançava als de Francisco Garcia Pimienta. La Unió Esportiva Olot, però, ha reaccionat, i a la sortida d’un córner el mateix Roger Barnils ha rematat aquesta pilota que ha col·locat l’empat al marcador. Ha estat llavors quan els de Raúl Garrido han començat a sotmetre, en atac, al barça B.


A la segona part, partit igualat. El Barça B ha perdonat el 2 a 1 en diverses ocasions, alguna fins i tot sols davant el porter, però avui Batalla ha salvat, en més d’una ocasió, al seu equip sota els pals. Finalment, al minut 70, la pilota s’ha passejat per l’àrea del Barça B, fins que Xumetra ha aconseguit posar-la al fons de porteria, posant el definitiu 2 a 1.

El tècnic del barça B no ha fet declaracions després del partit, mentre que Raúl Garrido s’ha mostrat alleugerit i content per aquesta victòria.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Al minut 10 el 0 a 1 en contra ens podíem haver vingut avall, tremolat, caigut en la por i hem estat valents, hem anat pel partit i hem lluitat. És la recompensa a una manera de jugar i de viure que tenim. Hem de tenir tranquil·litat paciència tots, perquè tots estem molt tensionats amb el tema de la lliga Pro. És una psicosis tremenda, que ens hi hem de ficar quan abans millor i això no ens deixa ser nosaltres mateixos. Cada dia els hi dic als jugadors que ens hem de centrar en nosaltres mateixos i en jugar.

L’Olot descansarà aquest cap de setmana i bona falta que li fa, ja que a la llista de cinc lesionats avui se n’hi ha de sumar una altra, la de José Antonio Soler, que ha hagut de ser substituït per unes molèsties a l’isquiotibial.