Adjudicat el contracte pel nou radar que es col·locarà a l’Avinguda Sant Jordi

Se situarà a la zona més conflictiva, la més habitada, la que separa la carretera que condueix a Santa Pau de la del pont de Zamenhof que acaba partint amb el barri de Sant Miquel. El radar es podrà moure d’un costat a l’altre ja que hi haurà dues caixes, i ha tingut un cost d’uns 80.000 euros. Des del consistori asseguren que ara han pogut adjudicar tirar endavant la mesura perquè l’Estat ha alliberat en les darreres setmanes els fons que l’Ajuntament tenia per adjudicar a inversions financerament sostenibles, que havien estat immobilitzats tot l’any.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Esperem que sigui una mesura que contribueixi a pacificar el trànsit a l’Avinguda, especialment a les nits, quan els vehicles acostumen a travessar la via ràpidament amb més impunitat.


El límit de velocitat, que no depèn de l’Ajuntament, encara està per determinar, tot i que tot apunta que, adaptant-se a les noves normatives de trànsit dins de les ciutats, el radar tindrà un límit de 30 quilòmetres per hora.