Comença la Setmana de la Pedra Seca a la Garrotxa i arreu dels Països Catalans

A la Garrotxa hi ha nou activitats programades i aquesta que veuen en imatges és una de les primeres, la restauració d’un mur al Bosquet de l’Hospital. A la capital garrotxina també s’hi farà una convocatòria fotogràfica de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i la restauració d’un mur a l’itinerari terapèutic Salvador Grau. Santa Pau, Sant Privat d’en Bas, Les Preses, Mieres, Les Planes d’Hostoles i Batet de la Serra també acolliran activitats relacionades amb la iniciativa, que arreu dels Països Catalans comptarà amb 76 activitats.

Col·labora x Paisatge impulsa la Setmana de la Pedra Seca a la Garrotxa, en col·laboració amb nombroses entitats, per commemorar el 2on aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

x