El CPA Olot torna a entrenar-se i ja pensa amb el 2021, on repetiran el ‘Trampa Mortal’

Els equips A, B i júnior del CPA Olot es van poder avançar uns dies a la tornada als entrenaments, després que permetessin al club continuar exercitant-se pel fet d’estar classificades pel campionat estatal, mirant la temporada actual, i malgrat que les mesures ho impedien en un primer moment. Les patinadores tornen a estar contentes, tot i que el retorn, no està sent fàcil.

Laura Moiset, preparadora física CPA Olot: Intentes organitzar tot el treball de manera que hi hagi més distància entre patinadores, menys treball amb parella…

Sara Planella, patinadora CPA Olot: Crec que de que vam començar, després de la quarantena, no hi ha hagut cap entrenament que hi hàgim sigut totes, sempre ha faltat algú.


La incertesa més gran és ara saber quan podran tornar a competir. Segons el calendari, de cares al 2021 disputarien el provincial a principis de març, el català a finals de març i l’estatal a finals d’abril, mentre que l’europeu seria al juny i el mundial a l’octubre. El que si tenen clar, l’equip A, és que repetiran amb el ‘Trampa Mortal’.

Sara Planella, patinadora CPA Olot: es va parlar tant amb les nenes, com amb el club com amb els pares i es va acordar repetir el ‘Trampa Mortal’, perquè es mereix competir a l’estatal, europeu i mundial, deixant de banda la inversió que s’hi ha fet, amb l’atrezzo i tot.

I el que si ha permès estar tant de temps aturats, però, és a Ricard Planiol recollir idees de cara el futur ball de l’equip A.

Sara Planella, patinadora CPA Olot: a en Ricard [Planiol] li va anar molt bé la quarantena, perquè va tenir molt temps de pensar idees. I sí que a la tornada, vam començar a muntar alguna cosa.