El centre d’Olot suma un nou establiment especialitzat en vins, DiVInus by Beibo

El vi és protagonista a DiVInus, la nova botiga que la distribuïdora Beibo Drinks ha obert a la plaça Rector Ferrer. És un espai especialitzat en vins catalans i internacionals i altres productes frescos com conserves o formatges. Pels seus propietaris suposa una oportunitat, en plena pandèmia, d’apropar-se al consumidor.

Adrià Ribes, DiVinus: Vam veure que amb el tancament de bars i restaurants molts clients ens veinen a buscar el vi per prendre’l a casa. Aquí al centre ens volem acostar a aquest client, i oferir-li a més de vi altres productes de qualitat.


Pep Berga, Alcalde d’Olot: Els hi desitgem molta sort perquè no només és pels llocs de treball i la riquesa que crea. Un centre amb botigues atractives millora molt la percepció que esté de la ciutat.

 Divinus ha obert les seves portes en un temps rècord, just a l’inici de la campanya de Nadal.  Tot i les circumstàncies, ja han començat a rebre encàrrecs perquè productes com els vins, els licors o les paneres, no faltarin a les taules garrotxines.

x