El comerç d’Olot se suma al Black Friday amb el portal d’ofertes Olot.shop

Tot i que alguns establiments han fet ofertes durant tota la setmana, aquest divendres el Black Friday arriba oficialment a la capital garrotxina. La jornada d’ofertes prèvia al Nadal es viu en una cinquantena de botigues físiques de l’Associació de Comerciants d’Olot i també online. Serà a través de la pàgina Olot.shop, que estarà activa de divendres a dilluns.

Judit Vilagrasa, Junta Associació Comerciants Olot: El comerç local s’ha d’afegir a tot el que va sortint. Pel tema del COVID estem com estem i és una manera de dinamitzar el comerç i hem de mirar d’obrir una mica més la nostra porta de la botiga per mirar d’arribar a tots els veïns.


Amb aquesta iniciativa, el comerç de proximitat espera poder competir amb les grans marques però sobretot, que els clients donin valor al tracte personalitzat i la qualitat que ofereixen.

Ester Verdaguer, Junta Associació Comerciants Olot: Es fa una tria de productes, cada botiga selecciona els seus i hi fa uns descomptes, que van del 20% en amunt. Això és el que hi trobaran, de tots els sectors, tant de la llar, de moda, electrodomèstics…

Aquesta és la segona experiència digital del comerç garrotxí després de l’Olot.Shopping de la passada primavera. En aquesta ocasió s’ha millorat el web amb un disseny més intuïtiu i la possibilitat d’oferir més productes. Les compres d’Olot.shop es podran recollir físicament a la botiga en 24h o rebre’ls a casa en un màxim de cinc dies.