Inici de lliga brillant del Vòlei Olot malgrat les adversitats provocades pel COVID

El masculí del Vòlei Olot està vivint un inici de lliga estrany, que ha obligat als jugadors a adaptar-se a tota mena de situacions. L’inici de lliga al grup B de la Primera Divisió Estatal està sent pràcticament impecable: amb quatre victòries i una sola derrota, i això que la pandèmia i els casos positius de coronavirus a l’equip, no han posat les coses fàcils a l’hora d’entrenar.

Ferran Sacrest, jugador CV Olot: Són entrenaments molt estranys, intentes fer alguna cosa més específica per cada jugadors, perquè la veritat és que quan arribes mai saps quants te’n trobaràs. T’has d’adaptar al nombre de jugadors que hi ha a cada entrenament.


A banda del relleu generacional que estava fent el primer equip aquesta temporada, la situació actual ha obligat a molts joves de la base incorporar-se al primer equip.

Ferran Sacrest, jugador CV Olot: És un salt important per a ells perquè una cosa és jugar a categoria juvenil i l’altra a jugar a primera nacional, és un canvi bastant gran. Però en Jorge Silva els està ensenyant molt bé, coses molt bàsiques i amb molt d’entrenament, i anem tirant.

I no només a jugar, ja que són ells mateixos qui ens fan les valoracions del partit un cop acabat, de tant en tant. Un autèntic creixement esportiu i personal que d’alguna manera o altra els marcarà.

A una altra de les coses que s’han hagut d’adaptar és a jugar sense públic.

Ferran Sacrest, jugador CV Olot: No hi ha públic però hi ha càmera. I quan hi ha càmera és perquè algú t’està gravant i et pot dir: Ei!, si ho fas malament, i només per això ja et motives. Si no hi hagués la càmera, no sé què passaria. Millor que hi sigui.

Aquest diumenge visiten la pista del Vòlei Manresa, equip de la part baixa de la classificació. Serà a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

x