S’organitza una jornada participativa per a joves sobre el turisme sostenible a la comarca

Garrotxa Jove, del Consell Comarcal de la Garrotxa, el Parc Natural de la Zona Volcànica i ADRINOC, impulsen i organitzen una Jornada Participativa amb l’objectiu que les persones més joves de la comarca prenguin part i hi diguin la seva en relació al turisme de la Garrotxa i el desenvolupament del turisme sostenible a la comarca. En aquests moments s’està dissenyant una nova estratègia turística de la comarca de cares al període 2021-2025, un procés que vol recollir les veus de gran diversitat de sectors. És per aquesta raó que s’obre un espai de participació amb les veus joves, que puguin posar propostes sobre la taula.

Aniol Sellabona, Conseller comarcal de Joventut: Pensem que els joves són el present i el futur de la comarca. Igual que s’ha obert la porta a que tots els sectors puguin dir la seva, com pensen que ha de ser aquest model turístic, pensem que també és important que hi hagi un espai per aquests joves, un espai participatiu.

Amb tot, el dia 30 de novembre a les 6 de la tarda i fins les 8 del vespre, s’ha organitzat una jornada participativa sobre la Carta Europea de Turisme Sostenible, tot plegat 100% online.

Aniol Sellabona, Conseller comarcal de Joventut: Els joves podran participar en aquest espai 100% telemàtic. El context actual ens demana que tinguem precaució en quant a posar molta gent en un espai tancat així que serà via telemàtica per mantenir totes les mesures de seguretat.

Tots els joves que hi vulguin participar, cal apuntar-se a través d’un formulari que poden trobar al web www.resilience.earth/joves/