El Club Poliesportiu Santjoanenc demana paciència als socis per les incerteses de la reobertura

El Club Poliesportiu Santjoanenc, de la mateixa manera que els altres clubs esportius de la comarca, ha viscut de forma incerta la reobertura del club aquesta setmana. A més, a escala econòmica, el club s’ha vist afectat en un 15%.

Miquel Batlle, tresorer del Club Poliesportiu Santjoanenc: La COVID-19 en general realment ens ha afectat molt. Contem que, més o menys, sobre un pressupost que ens movem entre els 170 i 200.000 euros, ens ha afectat en un 15%. És una quantitat molt important, comptant els dos confinaments.

Les quatre seccions de futbol, bàsquet, natació i excursionisme viuen situacions molt diferents. Pel que fa als equips de futbol i bàsquet, han tornat als entrenaments aquests darrers dies, però estan a l’expectativa de la tornada a les competicions el gener. Per altra banda, la natació no pot dur a terme la seva activitat de forma ordinària a les instal·lacions del Club Natació Olot, a causa de l’aforament i l’excursionisme s’ha vist reduït a les persones que es volen treure la llicència, però no es pot executar cap activitat.

Miquel Batlle, tresorer del Club Poliesportiu Santjoanenc: Al final, podríem traslladar el missatge de la societat als socis, demanar comprensió i paciència a tothom. Esperem que aviat amb els temes de vacunació, tot vagi avançant, puguem recuperar un mínim de normalitat i que els socis puguin gaudir de les instal·lacions altra vegada com es feia abans de la pandèmia.

“Entre tots som un equip”, ha conclòs Miquel Batlle, tresorer del club.