El Petit Format més olotí sobreviu a les dificultats derivades de la pandèmia

Ni el confinament municipal ni les restriccions d’aforament han pogut amb el Petit Format. L’entitat una Càpsula de Teatre ha superat les adversitats i ha aconseguit mantenir les sis propostes teatrals programades de dijous a diumenge en diferents espais d’Olot.


L’organització ha hagut de modificar la ubicació de dos espectacles, Àries de Reservat i Conservando Memoria, que s’han traslladat al Teatre Principal i a la Sala El Torín respectivament. Tot i així, Una Càpsula de Teatre creu que El Petit Format 2020 s’ha mantingut fidel al seu objectiu d’oferir teatre de qualitat i crear un vincle amb el públic, que també ha passat per l’Orfeó Popular Olotí per veure El Silenci dels Telers o L’Últim Tall a l’espai de coworking Can-Nyera. Segons l’organització, el gran gruix d’espectadors no s’han vist afectat per les restriccions de mobilitat, perquè provenien de la mateixa capital garrotxina, però sí que s’han retornat algunes entrades.

Las sisena edició d’El Petit Format culmina aquest dimarts i dimecres fent realitat un altre dels seus objectius, apropar el teatre als més joves. S’oferiran tres espectacles procedents del Festival Píndoles, i un debat amb els artistes, als alumnes de 1r d’ESO dels instituts de la Garrotxa.

 

x