Lluèrnia posa punt final a l’edició més excepcional amb un espectacle piromusical

El festival del foc i la llum, Lluèrnia, va posar punt final aquest dissabte a l’edició més excepcional amb un espectacle piromusical. La companyia d’espectacles Pim Pam Pum Foc es va encarregar de dirigir l’esdeveniment que, durant uns deu minuts, va il·luminar el cel de la ciutat d’Olot.

Albert Morejón, responsable de pirotècnia: Commemorem la clausura del festival Lluèrnia, en record a l’improvisació que vam fer el dia 13 d’abril aquí a Olot, amb el tema de la covid i el confinament a casa. S’ha decidit de fer un acte per clausurar Lluèrnia en commemoració d’aquest acte. Tenim vuit punts distribuïts per tot Olot: la plaça de Braus, Bonavista, Sant Roc o Sant Père Martir. S’ha mantingut en secret. La gent avui viurà aquesta història, la de treure el cap per la finestra i veure des d’on es dispara tot.

Diversos olotins van decidir pujar el Volcà del Montsacopa per tal de veure el final del festival des d’una perspectiva envejable. La pluja persistent que va caure durant tot l’espectacle no va aturar la seva celebració.

Eduard Martín, equip tècnic de Lluèrnia: Estem molt i molt contents per com ha anat aquesta edició. En un principi, teníem una incertesa molt gran per saber com funcionaria. A dia d’avui, tots els feedbacks que hem rebut de tota la gent sobre el festival ha sigut molt i molt positiu.

Els únics espectacles que Lluèrnia s’ha vist obligat a suspendre durant el festival són l’enlairament de la sonda d’Estratosfèrics i l’acció del barri de Montolivet. Aquestes accions es realitzaran el 12 de desembre.

x