Quatre projectes garrotxins guardonats als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

L’arquitectura torna a estar d’enhorabona a la Garrotxa. L’obra Can Sau de l’estudi d’arquitectura Unparelld’arquitectes, ha estat guardonada als premis d’arquitectura de les Comarques de Girona en la tipologia de paisatges. Els arquitectes, juntament amb Quim Domene van voler convertir una paret mitgera en façana. Una construcció amb tres grans capelles que dialoguen amb l’església del Tura.

Guillem Moliner, unparelld’arquitectes: Can Sau és una obra que té, des d’un punt de vista de lectura de ciutat, s’impliquen moltes parts. És una obra arquitectònica que resol una de les façanes que apareixen de l’enderrocament de Can Sau, d’aquí ve el nom, i té com aquesta voluntat de construir paisatge urbà.

Eduard Callís, unparelld’arquitectes: Fa molta il·lusió haver rebut aquest premi d’arquitectura de les comarques de Girona, perquè són un dels premis més antics dels que s’organitzen en el marc del Col·legi d’Arquitectes. Són uns premis que amb un territori molt petit són anuals així que demostren que és un territori molt vital per que fa a bona arquitectura. I a més a més amb un jurat que sempre és molt qualificat, tot plegat li posa més valor haver guanyat aquest premi. Estem molt contents.

Pel que fa a les mencions, Unparelld’arquitectes ha rebut, per el projecte Terrasses, una menció honorífica. D’altra banda, l’estudi Arnau Estudi Arquitectura ha rebut una menció honorífica pel projecte La darrera casa i una menció especial pel projecte la Casa Grada.

x