Àlex Molenaar, un olotí a l’elit del ciclisme amb només 21 anys

Àlex Molenaar, ciclista del Burgos BH: Quan comences els veus per la tele i et preguntes: “ostres! Podràs arribar algun dia a competir aquí?”

És diu Àlex Molenaar i això que escoltaven ara ho aconseguit aquesta temporada. Amb 21 anys competeix amb el Burgos BH, equip que li va donar la oportunitat de participar a una gran volta.

És mig holandès i mig olotí, i és que els inicis d’Àlex Molenaar amb la bicicleta els va fer a l’escola de ciclisme de Carles Torrent i ha viscut bona part de la seva vida a la capital garrotxina.

A la Volta Espanya Molenaar es va fer veure, i molt, en el que va ser un debut realment esperançador: premi de la combativitat a la desena etapa i finalitzant les tres setmanes de competició.

Àlex Molenaar, ciclista del Burgos BH: He après que cada detall compta. T’has de cuidar el màxim, has d’entrenar al millor possible per arribar a aquest nivell, perquè les diferències són mínimes i el nivell és molt alt. Soc jove i estic molt content del que he aconseguit amb l’edat que tinc. Tinc ganes de millor i veure fins on puc arribar.

Àlex Molenaar està apurant els darrers dies de descans, abans de preparar la nova temporada i esperar per quines curses el convoquen el seu equip. Ell, tot i així, té clar on vol estar.

Àlex Molenaar, ciclista del Burgos BH: m’agradaria tornar a fer la Volta a Espanya i particularment, m’agradaria molt fer Volta Catalunya, també.

I si un diu us el trobeu entrenant per la Garrotxa no és gens estrany, i és que sempre que no està competint o està concentrat amb l’equip, torna a casa.