Les obres d’aslfaltatge de la C-152 al seu pas per Les Preses provoca importants afectacions al trànsit aquest dimarts i dimecres

Molts dels vehicles que venien des d’en Bas cap a Olot ja s’ho veien a venir i creuaven per accedir a la carretera de la Parcel·lària. D’altres, en canvi, farien entre 30 i 50 minuts de cua per creuar el municipi de Les Preses. Les obres de l’asfaltatge de la carretera C-152, la travessera del municipi presenc, han  provocat avui retencions en direcció Olot i demà ho faran direcció Bracons. Des de l’Ajuntament ja s’havia alertat als veïns de les rutes alternatives, les afectacions i la necessitat de la intervenció.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: La gran quantitat que tenim de pas de vehicles i especialment de vehicles pesats ha malmès la capa superficial de l’asfalt. En alguns llocs està molt malmès, per tant es fa una intervenció d’aquest tram central de la carretera de Les Preses.

Alguns, però, s’han vist sorpresos per l’actuació i no han trobat alternativa. Han estat fent cua fins que els donaven pas. Si el temps ho permet, demà s’acabarà amb els treballs de reparació del ferm entre els punts quilomètrics 44 i 46 en direcció Olot, i la fluïdesa del trànsit a la travessera tornarà a la normalitat.