Mantenir-se units, ingredient clau per a la UE Olot en una temporada igualada i amb tensió

No és tan habitual veure tanta efusivitat a la celebració d’un gol entre un jugador i l’entrenador. Tampoc és habitual veure una unió tan forta entre tot l’equip en moments de crisi, i en això la Unió Esportiva Olot n’està sent un bon exemple en aquest inici de lliga complicat.

Jordi Xumetra, jugador UE Olot: Sabíem que en Raúl ho estava passant malament. Ell i el cos tècnic hi posen moltes hores, creiem en el que diuen, en la seva feina, en el dia a dia, tenen les coses molt clares…

La victòria a casa davant el Barça B pot suposar, però, un punt d’inflexió d’ara en endavant. Segons Garrido el més important és estar tranquils i que els jugadors es centrin en treballar bé. El tècnic valencià, fins i tot, va més enllà, i creu que tants lesionats en aquests moments no és fruit d la casualitat.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Hem de tenir tranquil·litat i paciència. Tots estem molt tensionats. Això de la lliga Pro ens està fent molt mal. Tots estem amb una psicosis tremendes per ficar-nos a aquesta lliga i quan abans millor, i això no et deixa ser tu mateix.

De cares a aquest cap de setmana l’equip espera recuperar efectius. El que segur que no, però, José Antonio Soler, que estarà unes setmanes de baixa a causa d’un trencament muscular a l’isquiotibial.

Una igualtat i uns nervis que tots els actors hauran de suportar de ben segur durant tota la temporada, i és que completat gairebé un terç de lliga, només sis punts separen el primer i l’últim classificats del subgrup de la Unió Esportiva Olot.