Augmenta lleugerament la velocitat de reproducció de coronavirus a la Garrotxa

Segons les últimes dades registrades pel departament de Salut, la velocitat de reproducció del coronavirus ha pujat a 0,90,una mica superior a les dades que es registraven la setmana passada, un 0,74. El tant per cent de positius per proves diagnòstiques realitzades també ha baixat a 2,79%, molt per sota respecte al 7,10% de la setmana passada. Pel que fa el risc de rebrot es troba en aquests moments a 266. Aquestes dades, inclouen doncs, els primers dos dies de cribratge poblacional que va realitzar Salut dimecres, dijous i divendres passat.


Pel que fa a l’afectació de la pandèmia a les aules garrotxines, en aquests moments hi ha 7 centres dels 55 que té la comarca amb algun grup seguint el protocol d’aïllament. En total, 8 grups amb prop de 200 alumnes confinats.