El Club Pedal Maià adapten les edicions de la Montcalbike i la Montcalrun d’enguany

Malgrat la pandèmia hagi impedit al Club Pedal Maià celebrar de manera normal les edicions de la Montcalrun i la Montcalbike, els organitzadors no han renunciat a preparar una edició especial, per a tots aquells qui la vulguin fer qualsevol dia i a qualsevol hora, tot seguint les normes COVID.

Ignasi Portella, Club Pedal Maià: És una llàstima no poder-ho fer com realment ens agrada fer-ho, amb tot de gent aquí Maià, però tot i així ho hem adaptat i hem decidit fer-ho per no perdre les dues edicions.


A la pàgina web pedalmaia.cat es poden trobar els diferents tracks. Dues possibilitats per a la prova de BTT, de 34 i 24 quilòmetres, que transcorreran la zona de Maià i Beuda. I dues proves corrents: la de 22 quilòmetres, amb ascensió a la Mare de Déu del Mont, i la de 9, recomanable, fins i tot, per fer a peu. La gent també podrà escollir si fer-la competitiva o no.

 Ignasi Portella, Club Pedal Maià: La gent es poden descarregar l’Strava si realment tenen la motivació de competir i fixar-se amb els altres, i si no simplement descarregar-se el track a la nostra pàgina web i fer el recorregut.

Des del Club Pedal Maià  insisteixen als participants fer-la individualment o en grups molt reduïts i, sobretot, respectant a la gent del poble.

 Ignasi Portella, Club Pedal Maià: Des del Club Pedal Maià demanem que tota la gent que vingui a fer les curses, que les facin respectant a la gent del poble i seguint les mesures COVID.

Així doncs, l’edició d’enguany de la Montcalbike i la Montcalrun s’allargarà fins el dia 31 de desembre.