Habiliten zones d’aparcament d’un màxim de dues hores a la Canya per promocure la rotació dels vehicles estacionats

A partir d’ara, quan es vagi a comprar a la Canya, serà molt més fàcil trobar un lloc per estacionar el vehicle, tant a l’aparcament de la rotonda d’enllaç amb Sant Joan les Fonts i la Vall de Bianya, com també al carrer Mestre Josep Maria Gratacós. L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts hi ha pintat unes zones d’estacionament que ha anomenat Zona Vermella. S’hi podrà estacionar durant un temps màxim de dues hores. La mesura funciona des d’aquest dimarts. Aquest dimecres encara alguns usuaris encara ho desconeixien.

Guillermo Trujillo, veí d’Olot: No ho sabíem, Hem vingut, hem fet la ruta, i hem vist aquestes línies vermelles. No ho sabíem, la veritat.

Anna Serra, primera tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts: aquestes zones vermelles serviran per facilitar la rotació de vehicles a aquest espai: del pàrquing de la rostisseria, que molta gent deixava el cotxe tot el dia aquí per anar a treballar, i fins a al carrer Josep maria Gratacós, un dels punts on s’hi concentren més establiment comercials aquí a La Canya.

Per utilitzar la Zona Vermella, cal un disc horari que es pot trobar a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts o en alguns comerços propers.

Xevi Masoliver, flequer: Ja ens n’hem adonat. Ja fa dies que ens en demanen. A nosaltres ens anirà molt bé, perquè si els cotxes van circulant, als clinants de la botiga els hi serà més fàcil trobar aparcament.

Durant el primer mes, es donarà temps per informar a la població i recollir el disc horari. A partir del de l’1 de gener, els infractors estaran subjectes a una sanció.

x