La Guilla, el nou personatge d’Olot Cultura que acompanyarà els nens i nenes garrotxins a les activitats familiars

A tots aquells pares, mares, avis i àvies, tiets i tietes…coneixeu qui és la Guilla? Nens, nenes…l’heu trobada?

Olot Cultura incorpora un nou personatge a la seva família. Es tracta d’un personatge creat per la il·lustradora olotina Gerogina Artigas, que parlarà amb els nens i nenes de 0 a 6 anys i la seva presència indicarà aquelles activitats culturals que estan expressament pensades per als infants d’aquesta franja d’edat. Després de fer esbossos amb conills, ocells o llúdrigues, la Guilla va ser finalment l’animal escollit.

Georgina Artigas, il·lustradora: Al final el que va caure més bé va ser la Guilla. És llesta, és múrria, és picaresca…vam pensar que als nens els hi cauria bé.

La Guilla, doncs, s’ha creat amb la finalitat de que els infants coneguin des de ben petits l’entorn cultural de la ciutat, els seus equipaments i els serveis culturals que s’hi ofereixen. Per presentar-la en societat, s’ha editat el conte ‘Què has perdut, Guilla?’, escrit per Àgata Losantos. En el conte, la Guilla ha perdut alguna cosa, no recorda què, i mentre ho busca va recorrent diferents espais i activitats fins a trobar el que buscava.

Àgata Losantos, autora: El conte té aquest fil narratiu que convida als nens a anar girant pàgines. Per tant, el seu valor literari és més enllà de publicitat cultural. Veureu que hi ha espais de la ciutat, equipaments culturals…

Paral·lelament, s’ha creat un telèfon de contacte on tothom pot demanar i rebre informació d’activitats familiars a través de Whatsapp. Els interessats, han de guardar-se el número de telèfon de la Guilla, que és el 682 766 961 i enviar-li un missatge indicant que volen rebre informació familiar.

x