Trobades i reunions familiars de màxim 10 persones amb infants inclosos i es retarda el toc de queda nocturn per Nadal, Cap d’Any i la nit de Reis

El Govern de la Generalitat ha anunciat les mesures per adaptar la COVID-19  a les festes nadalenques. Segons ha aprovat el PROCICAT, les trobades de Nadal seran de deu persones com a màxim, tal com estava previst, i sí que comptaran els nens i nenes. El Govern, també retarda el toc de queda nocturn a dos quarts de dues de la matinada les nits de Nadal i de Cap d’Any, i a les onze la nit de Reis.

Pel que fa a les trobades, es recomana que es minimitzi i es mantingui en l’entorn proper. Insten a que a les trobades no coincideixin més de dues bombolles de convivència i que aquestes siguin les mateixes durant totes les celebracions. També es recomana que les reunions i trobades es facin a l’aire lliure i, si no fos possible, garantir la ventilació.

Pel que fa a la mobilitat es permetrà el retorn al domicili familiar de les persones que es trobin fora de Catalunya per motius laborals o d’estudis.

x