En marxa fins al 15 de gener la campanya Vals+ de Sant Joan les Fonts per incentivar al consum al comerç local

Des d’ahir, primer de desembre, ja es poden gastar els anomenats Vals+ que ha repartit l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts. Es tracta d’uns tiquets que tenen un valor de 20 euros i es poden gastar als establiments adherits a la campanya durant tot el Nadal.

Més de 400 tiquets repartits en tot el poble que es poden utilitzar en 35 establiments adherits a la campanya dels Vals+. Des d’ahir 1 de desembre i fins al 15 de gener de l’any entrant, ja es poden utilitzar.

Anna Serra, regidora de Promoció Municipal de Sant Joan les Fonts: Alguns encara no han rebut cap val però, d’altres ja han començat a veure com els clients ja han gastat els 20 euros als seus establiments.

Es tracta d’uns tiquets amb valor de 20 euros. Cadascun d’ells es pot gastar en un sol establiment, no s’entrega cap tipus de canvi si no s’arriba als 20 euros de despesa, i de la cinquantena d’establiments comercials de proximitat que hi ha al terme municipal, 35 s’han afegit a  la campanya en unes dates molt assenyalades que enguany seran ben diferents a causa de la pandèmia. Precisament aquesta iniciativa es duu a terme per poder pal·liar la baixada d’ingressos a causa de la Covid-19. L’estètica Pilar és un dels centres que formen part de la campanya, i ho valora molt positivament en un moment molt delicat en general i per al seu sector en particular.

Pilar Busquets, propietària estètica Pilar: És una manera d’incentivar el comerç d’aquí del poble. A més, s’ajuda les famílies i s’ajuda al comerç.

En aquest moment, cada local adherit pot rebre fins a onze vals, un cop complert aquest nombre de tiquets, haurà de penjar a la porta un cartell de vals exhaurits. D’aquesta manera es vol repartir la despesa entre els establiments que s’hi han apuntat.