Jordi Ginabreda, un altre dels garrotxins guardonats als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

Buttercup és una cafeteria degustació delicatessen que, igual que el seu germà gran, el restaurant d’una estrella Michelin “Les Magnòlies, d’Arbúcies, pren el nom d’una flor, i igual que aquestes, es desplega per a mostrar-se al públic com a nou lloc de referència per a foodies a la recerca dels dolços més exclusius i elaborats en ple Barri Vell de Girona. Aquest projecte va ser guardonat als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020 en la categoria d’interiors, i té també un accent garrotxí. Jordi Ginabreda, de la Vall d’en Bas, n’és un dels tres autors.

Jordi Ginabreda, interiorista: Hi ha hagut un jurat de luxe, estem molt contents. És un projecte molt interessant perquè té una ubicació molt potent al Barri Vell de Girona, i a través dl’interiorisme  hem fet que tingui una relació exterior amb la plaça, posant en valor l’espai on es troba.


El reconeixament s’afageix a l’èxit de la comarca als premis d’enguany i són cinc els projectes amb accent garrotxí que hi van ser guardonats.