L’olotí Pau Martín aprofita la pandèmia de la COVID-19 per iniciar-se al pàdel

En Pau Martin entrena actualment dos dies a la setmana a Sabadell, però es va passar des de mig març fins al juny sense poder practicar esport: ni a la pista ni al gimnàs. En Pau és un exemple més de la intermitència que provoca la pandèmia a l’hora de realitzar rutines.

Pau Martín, jugador de tennis i pàdel en cadira de rodes: Tenia una mica de gimnàs a casa per fer quatre coses per estar més bé físicament. Quan al maig ens van deixar sortir a fer esport, almenys podia fer bicicleta i alguna cosa podia anar fent. Alguna cosa es nota això de no poder anar a entrenar.

I és que en el seu cas, l’esport no és només un hobbie, sinó també un treball físic, donada la lesió medul·lar que té.

Pau Martín, jugador de tennis i pàdel en cadira de rodes: Jo quan estic dues o tres setmanes sense entrenar, necessito context un altre cop per tornar a agafar el ritme.

En Pau fa gairebé deu anys que va en cadira de rodes i creu que mica en mica les ciutats es van adaptant més a les seves necessitats, tot i que sempre podrien estar millor.

Pau Martín, jugador de tennis i pàdel en cadira de rodes: Aquí Olot penso que està relativament ben adaptat, de vegades vas a jugar a qualsevol lloc d’Espanya i  no està tant ben adaptat com aquí. No em puc queixar.

Una de les coses positives que en Pau extreu de la pandèmia és que les circumstàncies li han obert les portes a un altre esport, el pàdel, el qual entrena almenys un dia a la setmana a Gavà, i el qual li permet millorar, fins i tot, aspectes tècnics del tennis. En Pau desitja que arribi ja el març per iniciar les competicions, quelcom que aquest any s’ha hagut de quedar amb les ganes.