El centre d’Olot acollirà un Mercat de Nadal adaptat de dissabte a dimarts però descarta instal·lar la pista de gel

Del 5 al 8 de desembre el centre d’Olot recupera el Mercat de Nadal, que comptarà amb una seixantena de parades i canvis per adaptar-se a les mesures de seguretat sanitària. Les parades dels creadors de Km0 i les casetes dels pessebristes es mantindran a la Plaça Major i a l’entorn de l’església de Sant Esteve respectivament, però els articles de decoració nadalenca es traslladen a la Plaça Pia Almoïna i el carrer Alfons V, i el Firal acollirà una vintena de parades d’artesania. Tot i que durant el cap de setmana només en podran gaudir els olotins, el mercat representa el retorn de l’activitat firaire al carrer, després de la suspensió de la Fira de Sant Lluc.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de la Ciutat d’Olot: És veritat que ho hem de fer amb totes les mesures de seguretat, però aquestes activitats estan permeses, complint els aforaments, amb els recorreguts marcats, hem hagut de fer alguns canvis, però tot i això almenys tindrem la possibilitat de sortir, comprar i intentar trencar una mica la monotonia d’estar a casa sense oferta lúdica.

Tradicionalment, després del pont de desembre s’instal·lava a la Plaça Major d’Olot la pista de gel, que aquest any s’ha hagut d’anul·lar, segons el consistori, per indicació de les autoritats sanitàries.  

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de la Ciutat: La normativa que va sortir d’activitats de Nadal, és una activitat que no està permesa, i és una llàstima, donava molta vida al centre, el comerç la demanava, als joves els hi agradava, i treballarem perquè l’any que ve la puguem tenir.  

L’oferta comercial d’aquest cap de setmana es completarà amb el doble concert d’El Pot Petit, que ja ha esgotat totes les entrades, i les nadales de carrer del Cor de Cambra de Girona.