Els Catòlics estrena l’obra de teatre ‘El crèdit’ aquest diumenge

Aquest diumenge, després de gairebé una dècada el teatre tornarà a Els Catòlics amb l’obra El Crèdit de Joan Galceran, adaptada i dirigida per Santi Jou i protagonitzada per Josep Andrés i Dídac Fernández.


L’obra, que estava programada pel mes de maig, s’ha hagut de posposar ja dues vegades a causa de les mesures sanitàries i el confinament. Diumenge, serà quan per fi, i amb totes les mesures de seguretat, el públic podrà gaudir de nou del teatre als Catòlics. L’obra doncs, tracta sobre l’economia, la crisi i les ambicions de la societat actual, tot plegat amb un toc de comèdia que no deixa indiferent a ningú.

Olot Televisió emetrà l’obra de teatre el dia 24 de desembre a les 9 del vespre.

Santi Jou, Els Catòlics: És una obra divertida, amb dos actors que són veterans però novells a l’escenari i han treballat amb molta il·lusió. Estem molt contents de les fites aconseguides i pensem que és una crida al públic perquè gaudeixi d’una bona obra de teatre en un escenari com tenim a Els Catòlics.

x