Obren una fleca-cafeteria Bellsolà al carrer Sant Rafel d’Olot

Les coques, croissants, cafès o sucs de l’empresa Bellsolà, dedicada al sector de la brioixeria i el pa des de 1890 ja es poden trobar al centre d’Olot. El grup ha obert el seu primer establiment a la capital garrotxina al carrer Sant Rafel, on ofereix els seus productes per emportar o per prendre a l’espai de cafeteria.

David Concepción, gerent:  Ens fa molta il·lusió començar aquí, esperem que a la gent li agradin els nostres productes, volem donar les gràcies als nostres proveïdors, Cafè Callís, Bellsolà, o Europastry, perquè gràcies a tots hem pogut començar. Tenim una altra botiga a l’Escala i esperem que a la gent li agradi.

El primer dia d’obertura l’entrar i sortir de gent, habituada a trobar una cafeteria en aquest mateix punt, ha estat constant. De moment treballen amb el 30% de l’aforament, que s’anirà ampliant en funció de la normativa vigent.

x