El Balconcert porta a les Planes d’Hostoles l’actuació de Canela N’ Drama

Són les 12 en punt i el públic assegut a les cadires respecta la distància de seguretat i està a punt de presenciar un matí diferent a Les Planes d’Hostoles. El Balconcert ha portat aquest diumenge al municipi l’actuació de Canela N’Drama, una formació procedent de Mont-Ras, al Baix Empordà.

Laia Juez, tècnica de cultura de Les Planes d’Hostoles: Són concerts de músics emergents o professionals de quilòmetre zero. Ara, amb el tema de la covid, és un tipus de concert, com que és a l’aire lliure, es pot fer amb grups bombolla, guardem les distàncies de seguretat, podem fer-lo i retornar la cultura i una mica l’alegria al poble.


Un poble que acull aquest tipus d’espectacles, majoritàriament, cada primer diumenge de mes. En aquest cas, Canela N’Drama va omplir la plaça U d’Octubre d’una vintena de veïns que van poder gaudir d’una música variada, amb boleros, rumba i música internacional.

Yolanda Breto, música: Hem vingut moltes vegades a aquesta zona a tocar i la veritat és que ens agrada. Som uns enamorats de Catalunya.

 

Alexis Bass, músic: Con todo eso, lo único que nos queda es ayudarnos entre nosotros. Así que a darle caña a esto. Si no movemos esto, adiós.

També van posar èmfasis amb la importància de consumir productes musicals de proximitat i, sobretot, en els moments actuals.