El Pot Petit ofereix dos espectacles en un mateix dia al Teatre Principal d’Olot

El Teatre Principal d’Olot es va omplir dissabte de desenes de persones per viure l’espectacle del grup El Pot Petit. En principi, el grup empordanès només havia d’oferir una sola actuació, però a causa de la gran demanda d’entrades i la limitació de l’aforament al 50%, el conjunt va oferir un segon concert, un al matí i un altre a la tarda.

Siddartha Vargas, actor cantant: Estem molt contents, perquè la rebuda aquí a Olot sempre és molt positiva. S’havia de fer una actuació, però les entrades van volar i s’ha obert una segona actuació, que és la que farem ara mateix. Estem contents. En part, és una mica trist, per la situació en la que ens trobem, perquè podria cabre-hi molta més gent, però com que hem de partir l’aforament, hi ha només el 50%.


A l’escenari del Teatre Principal, nou músics, que van fer cantar i ballar infants i adults durant una mica més d’una hora. Els mateixos artistes van acceptar que actuar en pandèmia té molts inconvenients, però van explicar que també hi ha coses bones.

Dani López, músic: Jo crec que hi ha moltes coses dolentes, perquè és molt difícil comunicar-se. Sobretot, els protagonistes ho deveu viure més. Com a músic, a mi m’agrada, perquè la gent només et pot escoltar. No pot fer res més que escoltar-te. La gent està molt atenta i és la conclusió bona que trec d’aquest problema.

L’esperit de la formació El Pot Petit no s’ha vist cohibida durant la crisi sanitària. De fet, fa gairebé tres mesos van celebrar a Les Planes d’Hostoles un dels concerts més multitudinaris des de l’inici de la pandèmia a les comarques gironines, que va comptar amb l’assistència de 750 persones.

x