Un Club Vòlei Olot carregat de baixes ha sumat dues derrotes aquest cap de setmana (0-3 i 1-3)

El Club Vòlei Olot no ha aconseguit jugar un bon cap de setmana i ha sortit derrotat de les dues batalles a què s’enfrontava. Un conjunt olotí carregat de baixes i sense la important figura del jugador Jorge Silva va perdre el primer matx dissabte davant el Club Vòlei Sant Martí per 0 a 3.

Miquel Roca, president del Club Vòlei Olot: Hi ha hagut moments del partit, en tots els sets, que hem pres avantatge i l’hem perdut massa ràpidament. Aquí, en aquests tipus de partits, al Primera Nacional, els errors propis, els no forçats, penalitzen molt. Hem tingut confinaments, hem tingut parades de burro, tornes a entrenar i algun jugador es lesiona. Això no és cap excusa, perquè això ens està passant a tots els equips. Va bé el que té més sort, el que té més plantilla i més recursos per anar jugant.


Aquest diumenge ha sigut una altra història i això que al davant tenien el líder de la lliga, el Club Natació Sabadell. Els visitants s’han avançat, però els olotins han plantat cara i han aconseguit empatar el partit amb l’1-1. Tot i això, en aquesta categoria, el líder ho és per alguna raó i l’energia sabadellenca s’ha imposat a la joventut olotina per guanyar els dos sets restants, en un Pavelló d’Esports buit i sense caliu per poder animar els jugadors.

Eudald Sagué, jugador del Club Vòlei Olot: Hi ha hagut un set que l’hem guanyat, perquè ens vèiem forts, ens vèiem amb el cap amunt. Hem seguit així, però ells han pogut millorar més del que saben. Nosaltres hem intentat pujar un pèl més el nivell de joc. Hem intentat fer el millor que sabíem.

 

Oto Lucic, jugador del Club Natació Sabadell: Un equip fort. Crec que li falten algunes peces importants, perquè sabíem d’anys anteriors que tenen un parell de jugadors que poden marcar la diferència que avui no hi eren. Al final, també es nota, perquè tant en recepció, defensa o atac, són jugadors que aporten molt i avui crec que han notat la falta d’aquests jugadors.

El Club Vòlei Olot s’enfrontarà la setmana que ve al Club Vòlei Roquetes, en una temporada on l’objectiu principal és formar els jugadors més joves.