Els aparcaments de la zona volcànica tornen a registrar ocupacions notables després del confinament municipal del cap de setmana

Tot i no arribar al 50% als voltants de les 11 del matí, es preveia que al mgdia l’aparcament de Can Serra de Santa Pau s’acostés a la plena ocupació s’arribés. Es tracta d’un bon exemple del que serà l’activitat turística del Parc Natural pel que queda de pont, un degoteig de persones, amb menys intensitat que en mesos anteriors, per gaudir de la zona volcànica aprofitant la lliure mobilitat per tot Catalunya.


Al llarg del matí s’han anat omplint els diferents aparcaments de la zona, amb una afluència de gent molt controlable i on els Mossos només han fet avistaments preventius veient que la jornada es desenvolupava força organitzadament.

S’espera que demà vingui encara més gent que avui, i si s’omplen tots els aparcaments es controlarà que els visitants deixin el cotxe a Olot i utilitzin el transport públic o vagin caminant des de la capital garrotxina. El pla és optimitzar al màxim els espais d’estacionament i evitar les aglomeracions.