El comerç d’Olot es beneficia dels dos dies sense confinament municipal amb l’ajuda del Mercat de Nadal

El comerç olotí s’ha vist beneficiat pels dos dies del pont de la Puríssima sense confinament municipal, respecte del cap de setmana, quan només va poder rebre compradors locals. El president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, ha destacat també l’efecte atractiu que ha suposat el Merct de Nadal que, amb mesures de seguretat contra la COVID-19, ha instal·lat fins a una seixantena de parades a diferents espais del centre d’Olot.

Jordi Rovira, president de l’Associació de Comerciants d’Olot: Hi ha hagut un abans i després en aquests quatre dies de pont. Quan hi hagut el confinament municipal han sigut la gent que hi havia a la ciutat, no podia haver-hi entrada de gent de fora i ha estat més inferior quant a vendes que no pas a partir del dilluns. El dilluns i el dimarts s’han incentivat molt les vendes perquè s’ha notat moltíssim l’afluència de gent de fora. També ens ha ajudat el Mercat de Nadal, tot i haver estat més petit.


Durant els dies de pont, venedors i compradors han destacat una certa predilecció per les compres de proximitat per ajudar als comerços locals.