Els visitants aprofiten els dos dies de pont sense confinament amb prop de 400 consultes a les oficines de turisme comarcals

Amb la fi del confinament del cap de setmana, des de dilluns a Besalú hi ha tornat a haver ambient, visitants d’arreu de Catalunya que volien conèixer els encants de la vila comtal.

Andrea Vivas i Isabel Rabadan, visitants provinent de Barcelona: Aprofitant que a partir de dilluns o hi havia confinament perimetral, hem vingut aquí que ens havien dit que era molt maco. Hem anat a Castellfollit de la Roca, La Fageda i Besalú.

Àlex Millán i Alba Gómez, visitants provinents de Montornès del Vallès i Viladecans: Vaig demanar festa a la feina m’hagués agradat venir ja divendres, i al final hem vingut dilluns i dimarts, seguint les mesures. Havíem estat a Girona capital, però no aquí.

A l’aparcament de Can Serra de Santa Pau, entrada a la Fageda d’en Jordà i termòmetre dels visitants d’un sol dia a la Garrotxa, l’ocupació de vehicles ha estat notable aquests dos dies del pont sense confinament municipal.

Abel Yuste i Júlia Esteve, visitants de Vilafranca del Penedès: Hem aprofitat el dia que ens deixen sortir del municipi per venir a La Fageda i sortir de casa. Som d’una zona rural, sense serveis, teatre, cines… i poder sortir ha estat fantàstic.

Andrea Bala, visitant: Hem vingut a Olot, amb cura, precació, gaudir de la natura, respirar i a cuidar-nos. Sempre amb molta precaució.

Els visitants no davallen la mobilitat pel territori, si bé asseguren que tenen molt present el compliment de les mesures bàsiques de seguretat contra el coronavirus en les seves visites: rentat de mans, distància i mascareta, i una predilecció pels espais oberts i naturals.

x