Possible retorn a les lligues de tennis taula a una volta i en camp neutral

La idea de la Real Federació Espanyola de Tennis Taula és iniciar les lligues estatals al mes de febrer, fer-ho a una sola volta i en pistes neutrals. Una concentració per mes fins el mes de maig. Aquesta hipòtesi no agradat del tot al Club Tennis Taula Olot, que veu el seu pavelló com un fortí, deixant de banda que jugadors i afició porten setmanes esperant que arribin ja els parts al pavelló municipal d’esports.

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: Com que estem en aquesta situació de pandèmia i el que preval és la salut, acceptarem bonament tot el que ens arribi. Nosaltres ens sap greu, però, perquè els nostres jugadors i tècnics s’estan preparant per la tornada a les lligues i perquè l’afició en pugui gaudir aquí al pavelló, a més que nosaltres tenim la fama aquesta que a la pista d’aquí a Olot sol ser un lloc difícil ion guanyar, per tant al no fer-ho a doble volta i no poder jugar a casa esportivament ens penalitza.

De moment, l’equip continua entrenant sota les ordres d’Òscar Gallego. Cinc jugadors del Club tennis Taula Olot tenen previst participar al Torneig Classificatori Zonal a Bàscara el proper 19 de desembre. Tot plegat, però, dependrà de l’evolució de la pandèmia.