Tortellà i Montagut i Oix volen compartir secretari però no en troben

Els ajuntaments de Tortellà i Montagut i Oix, s’han unit per mirar de resoldre un problema comú als pobles petits, no tenir secretari interventor propi. L’any passat van acordar convocar un concurs per una plaça compartida, però encara no l’han trobat perquè aquest va haver de declarar-se desert.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Vam convocar un concurs per tenir un secretari compartit perquè vam veure que potser no caldria tenir-lo tota la setmana. Vam convocar-lo però desgraciadament va quedar desert perquè l’única persona que va superar les proves, va renunciar a la plaça.


La Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Garrotxa van facilitar durant un temps l’assessorament d’un secretari als dos ajuntaments, que han trobat una solució provisional a l’espera de poder convocar un nou concurs a principis del 2021.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: En aquests moments hem hagut d’habilitar un funcionari de l’ajuntament de Montagut que ha accedit a assumir aquesta responsabilitat perquè poguem anar tramitant, però ens comporta uns inconvenients importants.

Tot i així Reig creu que aquesta situació alenteix els tràmits i provoca inseguretat als responsables polítics.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Tenim la tranquil·litat que nosaltres conscientment no fem res malfet però sempre tens aquell dubte, ens sembla que fem les coses com les hem de fer, però no tenim la figura que ens ho certifica.

 

x