Adrià Moreno correrà la pròxima temporada amb el Team Vorarlberg austríac, de categoria continental

Adrià Moreno ha fet oficial aquesta setmana el seu salt a un equip UCI Continental. La seva gran sisena posició al Tour de Savoia Montblanc al mes d’agost va venir acompanyat, allà mateix, de la signatura d’un contracte amb el Team Vorarlberg austríac.


El ciclista olotí valora positivament aquets tres anys a França amb l’Aix en Provence i el Vilafranche i es mostra satisfet d’haver aconseguit el que duia temps perseguint.

 Adrià moreno, ciclista del Team Vorarlberg: Una experiència molt bona a França, ha estat gra`cies aquests anys que estic on estic i crec que és on he explotat coma corredor. És cert que he explotat tard, però els resultats hi són i tan se val si és amb 29, com tinc, o amb 21. Si vals per fer resultats, alguna oportunitat a dalt has de tenir.

Córrer en un equip UCI Continental li permetrà realitzar un calendari UCI pràcticament al 100%, a banda d’estar molt més en el punt de mira de grans equips, amb qui compartirà curses, fins i tot, qui sap, alguna gran volta. Des del primer moment el projecte del Vorarlberg va convèncer a Adrià Moreno.

Adrià moreno, ciclista del Team Vorarlberg: No és el nivell de Pro Tours o contis, però és una categoria i una estructura que sobretot és consistent i dona estabilitat. M’agraden les experiències noves, les aventures, i així podent anar a un altre païs puc descobrir, també, coses noves.

A l’espera de saber les curses que correrà l’equip i a on el convocaran, una prova en la que espera participar el ciclista olotí és al Tour d’Àustria.

Foto: @adria_moreno

x