ERC Olot presenta dues propostes per al futur ús de l’espai municipal de l’edifici de la Divina Providència

Una residència d’estudiants o pisos de lloguer per a gent jove. Aquestes són les primeres  propostes d’Esquerra Republicana de Catalunya per al futur de l’edifici de la Divina Providència, cedit pel Bisbat de Girona respectant la voluntat de les últimes monges clarisses que hio van viure.


L’equip d’Esquerra Republicana de Catalunya d’Olot ja té clares quines són les seves propostes per al futur ús dels 1.600 metres quadrats de la Divina Providència. El Bisbat de Girona va oficialitzar la cessió d’aquest edifici a l’Ajuntament i el consistori ja va expressar la seva voluntat per a donar-li una utilitat social. Ara, l’equip d’Esquerra ha fet arribar les seves dues primeres propostes.

Josep Granados, ERC Olot: O bé que es faci una rehabilitació per a pisos de lloguer, o bé que s’hi ubiqui una residència d’estudiants, atès que aquí hi tenim l’escola de Belles Arts.

Els republicans també han aprofitat aquesta cessió per reivindicar que cal un pla d’espais i d’equipaments a la ciutat per confrontar de què es disposa i quines són les necessitats més immediates.

Anna Barnadas, ERC Olot: Així ens estalviarem que cada vegada que sorgeixi una oportunitat haguem de decidir sobre la marxa.

Des d’Esquerra creuen que d’aquesta manera s’evitaria improvisar i desaprofitar oportunitats per a equipaments que la ciutat podria necessitar en un futur.