Més de 300 corredors ja han realitzat la cursa MDM de Beuda d’enguany

Per a molts organitzadors de curses populars 2020 està sent un any de provatures i de nous reptes en diversos sentits. Gas Mountain, organitzadors de la cursa MDM de Beuda, valoren positivament la rebuda que ha tingut fins al moment la cursa individual a través de l’aplicació d’Open Trail Races.

 Albert Cuevas, Gas Mountain: La valoració és positiva. De moment portem unes 300 persones durant tot el mes de novembre i ara ho farem fins a principis d’any.

Gas Mountain està treballant per deixar-ho tot a punt perquè la cursa es pugui continuar fent per mitjà de l’aplicatiu mòbil tots els dies de l’any, tot i que la seva intensió es recuperar la cursa que habitualment fan el mes de novembre.

Per a la Mireia i en Carles, la MDM d’enguany no ha estat una més, ja que el fet de poder-hi pujar vàries vegades els ha animat a fer, per fi, la vertical.

Mireia Perpinyà i Carles Tàboes, participants: La vertical no l’havia fet mai i la veritat que m’ha fascinat. A mi em feia enrere participar-hi fent la gran i la veritat és que em va agradar fent-la, i va ser de nit i tot!

La nota negativa de la cursa MDM d’enguany ha estat que, novament, els corredors enfilant la Mare de Déu del Mont s’han trobat trencats alguns pals de marcatge.

Albert Cuevas, Gas Mountain: Sap greu perquè són diners que paguem entre tots.- Els que organitzem això ens ho estimem ens sap greu que ho facin repetidament: fins a quatre cops, en aquest cas.

Es tracta d’indicatius que Itinerània col·loca per tal d’indicar el camí, a més de les línies grogues.

x