El Tribunal Suprem rebutja el recurs de cassació de la planta de triatge presentat per l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

El Tribunal Suprem no ha admès a tràmit el recurs de cassació de Sant Jaume de Llierca sobre la planta de triatge. Així doncs, la sentència és ferma i la planta es construirà a Can Coma de Baix, amb les modificacions d’accessos i límits indicades per millorar el projecte.


Els litigis judicials van fer que el Consell Comarcal prorrogués una vegada més la construcció del centre de gestió de residus. Malgrat això, el pressupost de la corporació inclou els 14 milions que s’han de destinar a la construcció de la planta, fins a 34 milions 600 mil euros. La despesa en matèria de Medi Ambient torna a ser molt important. El pressupost s’ha aprovat amb els vots favorables de l’equip de Junts per Catalunya, al govern, l’abstenció d’esquerra i els vots en contra del PSC i la CUP.

El ple celebrat ahir, el Consell també va posar en coneixement les renúncies de l’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, i el cap de l’oposició de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Toni Arimany, com a consellers comarcals.

x