Els Ajuts 1.000 i 3.000 de l’Ajuntament d’Olot poden demanar-se a partir d’aquest dissabte

L’Ajuntament d’Olot dedica una partida de 335.000 euros a dues línies de suport econòmic per pal·liar els efectes de la COVID-19 en el teixit empresarial de la ciutat. Després dels ajuts 500, impulsen els ajuts 1000 i 3000 pels afectats per la segona onada, que es poden sol·licitar del 12 al 21 de desembre.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de la Ciutat d’Olot: L’ajut 1.000 és per negocis vinculats al sector de l’hostaleria, centres d’estètica, activitats extraescolars i gimnassos, i el 3.000, per empreses que tot i no estar obligades a tancar han vist reduïda en un 80% la seva facturació en els darrers 5 mesos.

 La sol·licitud es pot fer de forma senzilla des del web olot.cat, omplint un formulari i adjuntant l’alta censal. El consistori insisteix que l’ordre d’arribada no serà determinant en l’atorgament de les subvencions.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de la Ciutat d’Olot:Si compleixen els requisits tindran aquesta ajuda, no cal estar pendents de l’ordinador el dia 12 per presentar l’ajuda. Tant la tindrà el que la presenti el 12 com el 21, per tant tranquil·litzar tothom.

 

La previsió és que abans d’acabar l’any es puguin tramitat totes les demandes perquè els afectats comencin a cobrar a partir del gener.