Els alumnes de l’Escola Joan XXIII mantenen el tradicional pessebre al restaurant B-Crek en un format adaptat a la pandèmia

Aquest Nadal, tot i la pandèmia, la tradicional col·laboració entre el B-Crek i l’Escola Joan XXIII per exposar un pessebre fet pels alumnes als restaurants segueix endavant. Enguany, però, no s’hi trobarà el pessebre en format tradicional sinó que els alumnes s’han reinventat i han adaptat la seva aportació a la situació incerta que viu la societat en general i el món de l’hosteleria en particular.


El pessebre d’enguany no podia passar per alt la situació provocada per la pandèmia. I és que eren moltes les incògnites sobre si es podria fer i, en cas afirmatiu, quin hauria de ser el seu format. Finalment, l’aportació nadalenca de cada any d’Integra i l’Escola Joan XXIII als restaurants B-Crek ha estat del tot original.

Josep Maria Nogué, gerent restaurants B-Crek: Hem fet una cosa completament diferent aquest any. No sabíem si estaríem tancats oberts i vam creure convenient fer una cosa que es veiés des de fora.

Abel, alumne Escola Joan XXIII: Hem fet els dibuixos a la classe, en paper, i després de seleccionar-los els hem passat a cartró per plasmar-los als vidres del restaurant.

La decoració als vidres ja llueix al restaurant de la Plaça Clarà, i al de la Solfa també s’hi ha muntat un pessebre fet pels alumnes pont de la Joan XIII, emmarcat dins del projecte tela-tela, composat de materials reciclats i teles variades. Es pot veure al costat de l’entrada de la carpa del restaurant. Enguany, doncs, no s’ha volgut faltar a una col·laboració, la d’Integra i el restaurant B-Crek, que és tota una tradició per obrir el Nadal en ambdós llocs.

Josep Maria Nogué, gerent restaurants B-Crek: Celebrar el Nadal tot i la situació que vivim és important, perquè si no perdríem totes les costums i l’alegria.

Aquest 2020 els alumnes de l’Escola Joan XXIII no podran anar a dinar al restaurant B-Crek com era habitual, però des de l’empresa se’ls portarà igualment menjar per emportar a l’escola per no perdre del tot aquest costum.