Guanyar el Lleida per oblidar la desfeta de l’Hospitalet: objectiu de la UE Olot

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Hem parlat de moltes coses del joc: de com fer la pressió, de com replegar, de com tenir la pilota… com defensar la pilota aturada… però també de responsabilitat, d’ambició, d’il·lusió, de comprimís…

Setmana de reflexió i de les bones per a la Unió Esportiva Olot després de la desfeta dimarts al camp de l’Hospitalet. Segons Raúl Garrido, l’equip ha fet autocrítica i està convençut que aquest diumenge davant el Lleida els jugadors no donaran la mateixa imatge que aquest dimarts.


Pel que fa l’estat anímic dels jugadors, Garrido creu que les ganes i la reacció l’equip les té, com ja va demostrar en la victòria contra el Barça B, però fa falta donar-li continuïtat.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Jo crec que la resposta que va donar l’equip a nivell emocional davant el Barça B va ser excel·lent, de matricula d’honor.  Aquest equip té la fortalesa anímica, però es tracta que es manifesti de manera regular.

La Unió Esportiva Olot recupera la major part dels lesionats, tret del dubte de Pol Ballesté. Qui tampoc hi serà és Roger Barnils per sanció. El partit es jugarà a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

x