La secció olotina del Club Gimnàstic Osona continua creixent tot i el COVID

Malgrat a tots els clubs els ha afectat d’alguna manera o altra la pandèmia, el Club Gimnàstic Osona s’ha sobreposat i molt a tots els condicionats. Des de fa setmanes han tornat als entrenaments el voltant de 130 gimnastes que conformen l’equip a Olot. De fet, a la tornada als entrenaments després de l’estiu, el club ha vist incrementat, fins i tot, els nombre d’esportistes amb una vintena més.

Cristian Mulero, director tècnic Club gimnàstic Osona a Olot: Hem tingut més de vint altes des que vam reprendre. I el fet de trencar la rutina i fer un esport, una cosa diferent, els hi ha anat molt bé.


Les gimnastes no han deixat en cap moment d’entrenar. Tret de les més petites, la resta han estat realitzant entrenaments online, centrat en l’aspecte físic.

Cristian Mulero, director tècnic Club gimnàstic Osona a Olot: Senzillament, que si tens un to muscular adequat no tens lesionat. Llavors, si tornen i comencen a fer mortals i no tenen el to físic adequat, es poden fer mal. En això és el que ens hem centrat en les diferents aturades.

El Club Gimnàstic Osona cada dia és un club més professionalitzat. A Osona compten amb el gimnasta internacional Andrei Ursache i a Olot Thais Escolar, ex gimnasta de l’equip nacional, segueix sent una peça clau pel desenvolupament de les nenes.

Cristian Mulero, director tècnic Club gimnàstic Osona a Olot: Tenim uns entrenadors i entrenadors a nivell professional, són molt bons, i això fa que puguis treure-li rendiment al club i a les nenes.

Ara el que només falta el retorn a les competicions. Això però, en el cas de les gimnastes olotines, ja serà al 2021.

 

x