Sant Feliu de Pallerols convertirà la Mostra de Pessebres en un recorregut urbà d’instal·lacions nadalenques

La COVID-19 ha fet sortir els pessebres de l’església del Roser i els ha escampat pels carrers de Sant Feliu de Pallerols. Una comissió de veïns, amb la col·laboració d’artistes del poble i l’ajuntament, han creat el Camí de Pessebres, un itinerari urbà amb més de vint instal·lacions nadalenques, que es podrà veure en punts emblemàtics del poble des d’aquest dissabte fins a finals de gener, a tocar de la Candelera.


 

Laura Masdeu, organització Camí de Pessebres: Vam pensar en recuperar antics aparadors de botigues actualment tancades, i els pessebristes que habitualment ja feien el pessebre els faran en aquests aparadors. I a part d’això també n’hi haurà al Firal, en un lloc molt emblemàtic que en diem l’embarcador…

 

La històrica Fira de Santa Llúcia, que portava bestiar, maquinària, cotxes antics i tota mena de parades al poble per aquestes dates, no es podrà celebrar, però també es recordarà amb una instal·lació.

Laura Masdeu, organització Camí de Pessebres: Farem una instal·lació fotogràfica retrospectiva, amb tota una sèrie de fotografies antigues de la fira, a l’aire lliure, que es farà al Firal mateix i es podrà veure durant tots els dies.

Coincidint amb aquestes dates, els restaurants del poble també es sumen a l’activitat nadalenca oferint un plat especial de Santa Llúcia.